RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
Sa_fantastiske

Utvendig maling

Sa_fantastiske

Utvendig maling

Ett slitt hus som ble som nytt med full vask og to strøk maling. Sandnes Ulf sine A-lags spillere forsøkte å hjelpe, men de bør ikke gi opp fotballen til fordel for maling.

DSC_1733
Våren og sommeren 2015 hadde vi en konkurranse hvor en heldig Sandnes Ulf suporter kunne vinne huset sitt malt utvendig.

For å delta måtte de ta ett bilde av huset sitt som de lastet opp på instagram eller facebook og tagget med #RMB og #SandnesUlf.
De skulle også begrunne hvorfor akkuratt de burde vinne.

A-lags spillerene fra Sandnes Ulf skulle hjelpe til med malingen, og jammen stillte maskotene Uffe og Ulva opp også!

Vinneren ble dem som fikk flest stemmer, etter at juryen i Sandnes Ulf hadde trukket ut finalistene. Det heldige paret som vant hadde sikret seg 75% av stemmene, så vinneren ble kåret uten tvil.

Dagen da vi begynte å male var fantastisk. Vi hadde sommertempratur og lyseblå himmel.

Paret hadde valgt en lys grå farge til huset, men først fikk fotballspillerene og maskotene tagge og herje litt.

Radio Sandnes og TVVest stillte opp og sørget for at denne kjekke dagen ble kringkastet i både på radio og på tv.

Tilslutt måtte vi sende fotballspillerne, reportere og maskoter hjem slik at våre dyktige malere kunne få satt i gang og gjort jobben skikkelig.

Paret slapp lyseblått hus, men en liten detalj klarte vi ikke å la være å lage. Så legg merke til husnummeret på garasjen ;-)

Øglændkvartalet

Vi gleder oss til å få lov til å utføre malerarbeidet på enda ett flott prosjektet som løfter Sandnes sentrum inn i fremtiden.
Les mer »

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges, SV Betong endrer siluetten av bybildet i Sandnes sentrum
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »