RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
Sa_solid

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Sa_solid

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Arkitekt Knut folstad har sammen med Kjernebygg og RMB Malerservice totalrenovert denne flotte eldre villaen. Denne boligen fikk nytt liv og kombinerer en tøff moderne finish med bevaring av originale flotte detaljer.

Paradis_%20Arkitekt_Folstad_Knut_16
Gjennomtenkt og meget godt arbeid utført med totalrenovering i del av eldre bolig -av Arkitekt Knut Folstad www.a-fk.no sammen med Kjernebygg www.kjernebygg.no og RMB Malerservice AS.

Denne boligen fikk nytt liv og kombinerer en tøff moderne finish med bevaring av originale flotte detaljer. Bjelkene og ny konstruksjon understøtter korset i planen og møbler tegnet til boligen binder sammen nytt og gammelt. Vegger kledd i svartorfiner og furu som er oljet og vokset av våre dykige malere. Vi har også sparklet, tapetsert med fiberduk og malt veggplatene.

Dette prosjektet har vært kjempespennende og vi takker alle som var med for godt sammarbeid og ett fantastisk godt resultat!

Sjekk gjerne link til arkitekt og byggmester om du ønsker mer informasjon og har egne prosjekter på gang. Vi kan trygt anbefale disse :-)

Klikk på bildene for større bilder og bla igjennom galleriet 
 

Øglændkvartalet

Vi gleder oss til å få lov til å utføre malerarbeidet på enda ett flott prosjektet som løfter Sandnes sentrum inn i fremtiden.
Les mer »

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges, SV Betong endrer siluetten av bybildet i Sandnes sentrum
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »