RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
Sa_skikkelig

Tapetsering med fototapet

Sa_skikkelig

Tapetsering med fototapet

Fototapet på en fokusvegg gir en spennende effekt og flott kontrast til interiøret i stua.

Tapetsering_med_fototapet
Fototapet kan du i dag få i alle verdens tenkelige farger og motiver. Flere leverandører lar deg tilogmed bruke egne bilder. Så istedenfor familiebildet i glass og ramme, kan du tapetsere gylne minner og øyeblikk på veggen!

Men vær oppmerksom på at det er mange som selger fototapet på nett, og det er slett ikke alle som er seriøse eller har skikkelig kvalitet på det de leverer. 

Det er også kjipt om du kjøper en skikkelig bra tapet, men så blir den ikke hengt opp pent. Vi kan hjelpe deg både med bestilling av tapet og selve tapetseringen så du kan være trygg på at resultatet blir som ønsket.

Stuen er malt i den spennende fargen "Deco Blue" som Jotun kom med på tampen av fjoråret. Den har blitt en kjempehit og stor favoritt hos interiør designere og bloggere.

Øglændkvartalet

Vi gleder oss til å få lov til å utføre malerarbeidet på enda ett flott prosjektet som løfter Sandnes sentrum inn i fremtiden.
Les mer »

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges, SV Betong endrer siluetten av bybildet i Sandnes sentrum
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »