RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
Sa_skikkelig

Maling av hytte i Sirdalen

Sa_skikkelig

Maling av hytte i Sirdalen

Denne hytta ble som ny etter at våre dyktige malere var ferdige med en omfattende malejobb...

DSC_8433
En hytte i Sirdalen er det mange som har gleden av å eie her i Rogaland. Vi elsker å stå på ski, vi er jo født med ski på beina! (Kanskje ikke meg da...)

Vi pakker kvikklunsj, kakao og appelsiner i tursekken. Spenner på oss "bortover-skia" eller sikter på slalom bakkene uten å dette av i heisen (det gjør alltid jeg...)

Mange av hyttene i Sirdalen og andre steder har gått i arv igjennom flere generasjoner. Noen har byttet eiere, og da følger ofte både møbler og slitasje fra forrige eier med på kjøpet.

Selv om hytta ikke er ny, kan en oppgradering med hjelp av litt maling fra profesjonelle gjøre underverk. 

Du trenger overhodet ikke miste "hytte-preget", men du kan også velge en super funkis stil om du vil. 

Denne hytta som vi har pusset opp for en kunde, var preget av mange års bruk og mye trepanel. Kunden ønsket ikke å fjerne noe av panelet, målet var å beholde hyttestilen men likevel gjøre hytta lysere og triveligere å være i.

Vi syns resultatet ble fantastisk! Skulle gjerne vist dere bilder med møbler og alt på plass, men noe privatliv må kunden få lov til å beholde ;-)

Øglændkvartalet

Vi gleder oss til å få lov til å utføre malerarbeidet på enda ett flott prosjektet som løfter Sandnes sentrum inn i fremtiden.
Les mer »

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges, SV Betong endrer siluetten av bybildet i Sandnes sentrum
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »