RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
Sa_fantastiske

Kunsthall Stavanger

Sa_fantastiske

Kunsthall Stavanger

Det gamle ærværdige bygget har fått ett ansiktsløft de siste årene, slik at kunsten kan presenteres på glatte, hvite og rene vegger.

Kunsthall_Stavanger
Vi er stolte over å kunne bidra til at kunsten som stilles ut på Kunsthall Stavanger alltid har rene og fine vegger å henge på.

Som oftest er det spiker og huller i vegg som må fikses, men en gang hadde de en stor utstilling med en kunstner som kom til Kunsthallen og malte sine mesterverk direkte på veggene. 

Det ble en mildt sagt litt anderledes jobb når vi etterpå måtte inn og male over og ødelegge hele kunstverket hans. Men da kan vi kanskje si at vi ble en del av utstillingen?

Øglændkvartalet

Vi gleder oss til å få lov til å utføre malerarbeidet på enda ett flott prosjektet som løfter Sandnes sentrum inn i fremtiden.
Les mer »

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges, SV Betong endrer siluetten av bybildet i Sandnes sentrum
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »