RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
Sa_praktisk

Hva!?! Flossteppe på veggen?

Sa_praktisk

Hva!?! Flossteppe på veggen?

Med dages minimalistiske stil blir det ofte mye lyd. Rene og harde flater gir gjenklang og bryter ikke opp lydbølgene. Det er ikke alltid det beste klimaet å arbeide i, når lydstøy tretter oss ut.

IMG_3742
Dette kanon kule teppet var egentlig en spesial produksjon fra Danske EGE tepper som jeg neppe hadde kunnet ta meg råd til å ha på kontoret mitt. Men jammen hadde de vært uheldige å bomme litt med mønsteret i produksjonen og plutselig ble det en bit til overs som ble solgt for en overkommelig sum.

Jeg måtte ta hele teppet selv om jeg visste det var for stort for kontoret mitt, og da jeg fikk det inn i hus var det så stilig at jeg hadde ikke hjerte til å kaste det som var for mye.

Det var da jeg fikk en strålende ide! Som datter av en gulvlegger kan det ikke bli mer passende enn å lime resten av flossteppet på veggen! 

Jeg er fantastisk godt fornøyd med resultatet. Rommet ble lunere, støvet virvler ikke og lyden ble akkuratt passe dempet. Ett godt rom å jobbe i, og i tillegg ble effekten med overgangen der teppet fortsetter opp til taket kjempekul!!! 

 

Øglændkvartalet

Vi gleder oss til å få lov til å utføre malerarbeidet på enda ett flott prosjektet som løfter Sandnes sentrum inn i fremtiden.
Les mer »

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges, SV Betong endrer siluetten av bybildet i Sandnes sentrum
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »