RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli

Vi trenger flere erfarne malere/ we need more experienced painters

Har du erfaring med bazooka, sparkelssprøyte og malersprøyte?

22384224_1846087815418749_4314120989481320893_o
Våre malere er de viktigste i vår bedrift, og vi sørger for å ta godt vare på dem. Oppdragsmengden vår bare øker, og vi trenger flere erfarne malere til å bli med oss på laget. Hvis du kan bruke bazooka, sparkelsprøyte og malersprøyte så er det DEG vi trenger! Send en mail til renate@rmbmalerservice.no og fortell oss hva du kan, så kan vi tilby de rette personene gode betingelser og ett usedvanlig godt arbeidsmiljø!

Our painters are the most important people in our company, and we make sure to take good care of them. We get more and more work, and we need several experienced painters. If you know how to use a bazooka, machine for sparkel and spraypaint it is YOU that we need! Send an email to renate@rmbmalerservice.no and tell us what you can do, and we will offer the right people good conditions and a very good workplace.

Ønsker du en arbeidsgiver som strekker seg litt ekstra for å ta vare på deg? Som vet hvor viktig du er for bedriften og ønsker å skape en arbeidsplass der ingen vil slutte? Vi tilbyr gode betingelser og det lille ekstra på toppen. Vi vet at malerarbeid er tungt og sliter på kroppen, så for eksempel kan vi tilby å dekke behandling når det trengs for å hjelpe å holde våre ansatte i arbeid. Vi ønsker innspill og deltakelse velkommen og ser på alle ansatte som en del av vårt fellesskap. 

Do you wish for an employer who will go the ekstra mile for you? That knows how important you are for the company and wish to make a workplace where no one wants to leave? We offer good conditions and more. We know that painting is hard work, and can for example offer treatment (like physiotherapy) if it helps keep our employees healthy and able to work. We welcome advice and participation and regard all our employees as a valuable part of our company.

Her kan du søke/Here you can apply: renate@rmbmalerservice.no

Vi gratulerer Dainius Buteikis med "Meget bestått" på svenneprøve!

Vi er uendelig stolte av vår dyktige maler Dainius Buteikis som fikk "Meget Bestått" på svenneprøven i malerfaget i dag! Han har virkelig stått på og bevist at hindringer kan overvinnes!!!
Les mer »

Vi trenger flere erfarne malere/ we need more experienced painters

Har du erfaring med bazooka, sparkelssprøyte og malersprøyte?
Les mer »

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi bryr oss om miljøet og samfunnet rundt oss og er svært stolte av å ha blitt kontrollert og godkjent av Stiftelsen Miljøfyrtårn!
Les mer »

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »