RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
//Hva drømmer du om?

Vi tilbyr gratis befaring og gode råd

Tenker du på å pusse opp? Eller skal du bygge nytt? Lei av stua? Flaut å parkere i gården? Det du drømmer om kan vi hjelpe deg å få på plass! Ring oss i dag for å avtale en gratis befaring og få gode fagråd.

Malt_stue
Mange ganger er det vanskelig å se for seg hvor lite som kanskje skal til for å fornye seg når det kommer til hus og hjem. Vi som driver i malerbransjen er heldige som får lov til å levere finishen som avgjør hvor bra ett lokale blir til slutt.

Vi kan endre opplevelsen av ett rom radikalt med farger og teksturer, og tilpasse det slik at den som skal tilbringe tiden der trives best mulig.

På mange måter er maling og tapetsering sminken som utgjør førsteinntrykket.

Noen liker en følelse av romslighet, renhet og luft. Andre ønsker en intim, koselig og lun atmosfære rundt seg. Farger og lysforhold, valg av møbler og tekstiler kan påvirke deg når du oppholder deg i ett rom.

Vil du ha rommet kjølig? Avslappende? Spennende? Radikalt? Nøytralt? Farger kan opphisse deg eller gjøre deg avslappet...

Du bestemmer hvordan du vil ha det, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å få frem akkuratt det inntrykket som passer for DEG! 

Ring oss på tlf 91696998 eller send oss en mail på post@rmb.as for å avtale en gratis befaring og få gode råd fra engasjerte fagfolk!

Vi gratulerer Dainius Buteikis med "Meget bestått" på svenneprøve!

Vi er uendelig stolte av vår dyktige maler Dainius Buteikis som fikk "Meget Bestått" på svenneprøven i malerfaget i dag! Han har virkelig stått på og bevist at hindringer kan overvinnes!!!
Les mer »

Vi trenger flere erfarne malere/ we need more experienced painters

Har du erfaring med bazooka, sparkelssprøyte og malersprøyte?
Les mer »

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi bryr oss om miljøet og samfunnet rundt oss og er svært stolte av å ha blitt kontrollert og godkjent av Stiftelsen Miljøfyrtårn!
Les mer »

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »