RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
//Ferdig med "50 shades of grey"?

Tiden for farger er endelig her

Trendene skifter stadig, men de store trendskiftene kommer ofte med ca 10-15 års intervaller. "Fifty shades of Grey" er i ferd med å bli erstattet av ett spennende spekter av farger.

IMG_4662
Trendene skifter stadig, men de store trendskiftene kommer ofte med ca 10-15 års intervaller. 

Hvem husker ikke furu-tiden på 90-tallet? Hvert ett møbel i hvert hjem skulle helst være i lakkert eller ubehandlet furu, kombinert med farger som lavendelgrønn, burgunder, lakserosa, bondegrønn, oker og mandarin.

Noen tenker tilbake på denne perioden med grøss og gru, men enten vi vil eller ei så har ting en tendens til å komme tilbake.

Nå snakkes det om at furu er på vei tilbake, uten at de store kjedebutikkene bærer så mye preg av det enda. Foreløpig holder vi oss til hvite tresorter som ask og eik, som vi hvitmatter, oljer eller lakker.

Men en ting har jeg savnet de siste årene, nemlig farger! Etter ti år med "fifty shades of grey", kommer endelig alle de store leverandørene i malerbransjen med nye, friske, spennende og fyldige farger på sesongens fargekart!

Jeg er i ferd med å fylle huset mitt med farger, og jeg elsker resultatet! 

Vi gratulerer Dainius Buteikis med "Meget bestått" på svenneprøve!

Vi er uendelig stolte av vår dyktige maler Dainius Buteikis som fikk "Meget Bestått" på svenneprøven i malerfaget i dag! Han har virkelig stått på og bevist at hindringer kan overvinnes!!!
Les mer »

Vi trenger flere erfarne malere/ we need more experienced painters

Har du erfaring med bazooka, sparkelssprøyte og malersprøyte?
Les mer »

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi bryr oss om miljøet og samfunnet rundt oss og er svært stolte av å ha blitt kontrollert og godkjent av Stiftelsen Miljøfyrtårn!
Les mer »

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »