RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
//Rimelig fornyelse av kjøkken

Smart tips til en rimelig kjøkkenfornyelse

Ser veggen mellom kjøkkenskapene dine slitt eller utdatert ut? Eller angrer du på de dyre, fancy flisene du brukte? Det kan være enklere og rimeligere enn du tror å gjøre noe med det.

IMG_3782
På dette kjøkkenet ble det opprinnelig valgt mosaikkfliser i sort, hvitt og sølv. Men huseier ble aldri helt fornøyd med reslutatet som ble litt mer "rotete" enn tenkt. 

For å slippe å legge nye fliser oppå, noe som ville bygget veggen litt for mye ut, ble mange muligheter vurdert. Fjerne flisene? Også tapetsere? Legge glass? 

Mange valgmuligheter, og alle innebar ganske mye arbeid og utgifter...

Da blikkenslager Kenneth Helliesen fra Brødrene Pettersen på Forus kom med sitt geniale forslag, var endelig løsningen klar!

Blikkenslager skar til ferdig lakkerte blikkplater i matt sort. Disse ble enkelt og greit limt utpå flisene, og vips så ble kjøkkenet som nytt!

Og prisen? Noen få hundrelapper.... Ganske enkelt genialt og billig!!!

Vi gratulerer Dainius Buteikis med "Meget bestått" på svenneprøve!

Vi er uendelig stolte av vår dyktige maler Dainius Buteikis som fikk "Meget Bestått" på svenneprøven i malerfaget i dag! Han har virkelig stått på og bevist at hindringer kan overvinnes!!!
Les mer »

Vi trenger flere erfarne malere/ we need more experienced painters

Har du erfaring med bazooka, sparkelssprøyte og malersprøyte?
Les mer »

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi bryr oss om miljøet og samfunnet rundt oss og er svært stolte av å ha blitt kontrollert og godkjent av Stiftelsen Miljøfyrtårn!
Les mer »

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »