RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
RMB-Malerservice_logo_liten
Sa_fint_det_vil_bli
//Vant huset malt

Fotballspillere er best på fotball

En heldig Sandnes Ulf suporter vant huset sitt malt utvendig av RMB Malerservice AS sammen med maskotene Uffe, Ulva og flere av A-lagets fotballspillere

DSC_1767
Våren og sommeren 2015 hadde vi en konkurranse hvor en heldig Sandnes Ulf suporter kunne vinne huset sitt malt utvendig.

For å delta måtte de ta ett bilde av huset sitt som de lastet opp på instagram eller facebook og tagget med #RMB og #SandnesUlf. De skulle også begrunne hvorfor akkuratt de burde vinne.

A-lags spillerene fra Sandnes Ulf skulle hjelpe til med malingen, og jammen stillte maskotene Uffe og Ulva opp også!

Vinneren ble dem som fikk flest stemmer, etter at juryen i Sandnes Ulf hadde trukket ut finalistene. Det heldige paret som vant hadde sikret seg 75% av stemmene, så vinneren ble kåret uten tvil.

Dagen da vi begynte å male var fantastisk. Vi hadde sommertempratur og lyseblå himmel.

Paret hadde valgt en lys grå farge til huset, men først fikk fotballspillerene og maskotene tagge og herje litt.

Radio Sandnes og TVVest stillte opp og sørget for at denne kjekke dagen ble kringkastet i både på radio og på tv.

Tilslutt måtte vi sende fotballspillerne, reportere og maskoter hjem slik at våre dyktige malere kunne få satt i gang og gjort jobben skikkelig.

Paret slapp lyseblått hus, men en liten detalj klarte vi ikke å la være å lage. Så legg merke til husnummeret på garasjen ;-)

Vi gratulerer Dainius Buteikis med "Meget bestått" på svenneprøve!

Vi er uendelig stolte av vår dyktige maler Dainius Buteikis som fikk "Meget Bestått" på svenneprøven i malerfaget i dag! Han har virkelig stått på og bevist at hindringer kan overvinnes!!!
Les mer »

Vi trenger flere erfarne malere/ we need more experienced painters

Har du erfaring med bazooka, sparkelssprøyte og malersprøyte?
Les mer »

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi bryr oss om miljøet og samfunnet rundt oss og er svært stolte av å ha blitt kontrollert og godkjent av Stiftelsen Miljøfyrtårn!
Les mer »

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »