Sa_solid

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Sa_solid

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Ett anderledes og spennende prosjekt

Paradis_%20Arkitekt_Folstad_Knut_16
Gjennomtenkt og meget godt arbeid utført med totalrenovering i del av eldre bolig -av Arkitekt Knut Folstad www.a-fk.no sammen med Kjernebygg www.kjernebygg.no og RMB Malerservice AS.

Denne boligen fikk nytt liv og kombinerer en tøff moderne finish med bevaring av originale flotte detaljer. Bjelkene og ny konstruksjon understøtter korset i planen og møbler tegnet til boligen binder sammen nytt og gammelt. Vegger kledd i svartorfiner og furu som er oljet og vokset av våre dykige malere. Vi har også sparklet, tapetsert med fiberduk og malt veggplatene.

Dette prosjektet har vært kjempespennende og vi takker alle som var med for godt sammarbeid og ett fantastisk godt resultat!

Sjekk gjerne link til arkitekt og byggmester om du ønsker mer informasjon og har egne prosjekter på gang. Vi kan trygt anbefale disse :-)

Klikk på bildene for større bilder og bla igjennom galleriet 
 

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Ett anderledes og spennende prosjekt
Les mer »

Big Bite Kvadrat og Madla Amfi

Arbeidet inkluderte sparkling, maling, tapetsering, gulvstøping og gulvlegging
Les mer »

Maling av furutrapp og rekkverk

Er du lei av den gamle gule furutrappa som fulgte med huset bygget på 80-90 tallet? Se våre før og etter bilder hvor stor forskjell maling kan gjøre!
Les mer »

Hva!?! Flossteppe på veggen?

Med dages minimalistiske stil blir det ofte mye lyd. Rene og harde flater gir gjenklang og bryter ikke opp lydbølgene. Det er ikke alltid det beste klimaet å arbeide i, når lydstøy tretter oss ut.
Les mer »

Støvbinding av betong i parkeringshus

Her er vår mann Dainius igang med å sprøyte tak og vegger i ett parkeringshus. Det er kjapt, effektivt og kjempegøy å bruke malingssprøyte men det krever grundig forarbeid.
Les mer »

Ekstrem oppussing!!!

Sjelden har gulvgutta vært mer fornøyde, selv om de måtte jobbe midt på natta!
Les mer »