Sa_skikkelig

Tapetsering med fototapet

Sa_skikkelig

Tapetsering med fototapet

Fototapet på en fokusvegg gir en spennende effekt og flott kontrast til interiøret i stua.

Tapetsering_med_fototapet
Fototapet kan du i dag få i alle verdens tenkelige farger og motiver. Flere leverandører lar deg tilogmed bruke egne bilder. Så istedenfor familiebildet i glass og ramme, kan du tapetsere gylne minner og øyeblikk på veggen!

Men vær oppmerksom på at det er mange som selger fototapet på nett, og det er slett ikke alle som er seriøse eller har skikkelig kvalitet på det de leverer. 

Det er også kjipt om du kjøper en skikkelig bra tapet, men så blir den ikke hengt opp pent. Vi kan hjelpe deg både med bestilling av tapet og selve tapetseringen så du kan være trygg på at resultatet blir som ønsket.

Stuen er malt i den spennende fargen "Deco Blue" som Jotun kom med på tampen av fjoråret. Den har blitt en kjempehit og stor favoritt hos interiør designere og bloggere.

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Ett anderledes og spennende prosjekt
Les mer »

Big Bite Kvadrat og Madla Amfi

Arbeidet inkluderte sparkling, maling, tapetsering, gulvstøping og gulvlegging
Les mer »

Maling av furutrapp og rekkverk

Er du lei av den gamle gule furutrappa som fulgte med huset bygget på 80-90 tallet? Se våre før og etter bilder hvor stor forskjell maling kan gjøre!
Les mer »

Hva!?! Flossteppe på veggen?

Med dages minimalistiske stil blir det ofte mye lyd. Rene og harde flater gir gjenklang og bryter ikke opp lydbølgene. Det er ikke alltid det beste klimaet å arbeide i, når lydstøy tretter oss ut.
Les mer »

Støvbinding av betong i parkeringshus

Her er vår mann Dainius igang med å sprøyte tak og vegger i ett parkeringshus. Det er kjapt, effektivt og kjempegøy å bruke malingssprøyte men det krever grundig forarbeid.
Les mer »

Ekstrem oppussing!!!

Sjelden har gulvgutta vært mer fornøyde, selv om de måtte jobbe midt på natta!
Les mer »