Sa_solid

Støping av gulv

Sa_solid

Støping av gulv

Pumpebilen sørger for at mange tonn støyp kommer på plass og gjør jobben vår lettere

53506256_10211273815395120_8679562759806910464_n
Her har våre dyktige gulvleggere Nils og Mohannad ordnet 5 cm høyde på gulvstøp med pumpebil. Det ble pumpet inn ca 7850 kg betong på omtrent 1 time, og gutta ble veldig fornøyde med resultatet. Det må gå fort og bli riktig så gulvene blir som de skal.

Godt jobba gutter!!!

Klikk på bildene for større bilder og bla igjennom galleriet 

Øglændkvartalet

Vi gleder oss til å få lov til å utføre malerarbeid og gulvlegging på enda ett flott prosjektet som løfter Sandnes sentrum inn i fremtiden.
Les mer »

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges, SV Betong endrer siluetten av bybildet i Sandnes sentrum
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »