Sa_solid

Sliten betongtrapp blir som ny

Sa_solid

Sliten betongtrapp blir som ny

Fjerning av fliser, sparkling og avretting av underlag før nytt belegg ble lagt.

46345022_10210672566884283_4185705269314977792_n
En slitt og ødelagt betongtrapp med fliser ble fornyet med gulvbelegg og lister. Våre gulvleggere fikk svette litt først med å hakke vekk de gamle flisene før de kunne sparkle og lage til underlaget. Deretter ble belegget lagt og antisklilist montert på trappenesene. Resultatet ble som nytt! Fornøyd kunde og fornøyde gulvleggere, bedre kan det ikke bli! 

Øglændkvartalet

Vi gleder oss til å få lov til å utføre malerarbeid og gulvlegging på enda ett flott prosjektet som løfter Sandnes sentrum inn i fremtiden.
Les mer »

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges, SV Betong endrer siluetten av bybildet i Sandnes sentrum
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »