Sa_skikkelig

Maling av hytte i Sirdalen

Sa_skikkelig

Maling av hytte i Sirdalen

Denne hytta ble som ny etter at våre dyktige malere var ferdige med en omfattende malejobb...

DSC_8433
En hytte i Sirdalen er det mange som har gleden av å eie her i Rogaland. Vi elsker å stå på ski, vi er jo født med ski på beina! (Kanskje ikke meg da...)

Vi pakker kvikklunsj, kakao og appelsiner i tursekken. Spenner på oss "bortover-skia" eller sikter på slalom bakkene uten å dette av i heisen (det gjør alltid jeg...)

Mange av hyttene i Sirdalen og andre steder har gått i arv igjennom flere generasjoner. Noen har byttet eiere, og da følger ofte både møbler og slitasje fra forrige eier med på kjøpet.

Selv om hytta ikke er ny, kan en oppgradering med hjelp av litt maling fra profesjonelle gjøre underverk. 

Du trenger overhodet ikke miste "hytte-preget", men du kan også velge en super funkis stil om du vil. 

Denne hytta som vi har pusset opp for en kunde, var preget av mange års bruk og mye trepanel. Kunden ønsket ikke å fjerne noe av panelet, målet var å beholde hyttestilen men likevel gjøre hytta lysere og triveligere å være i.

Vi syns resultatet ble fantastisk! Skulle gjerne vist dere bilder med møbler og alt på plass, men noe privatliv må kunden få lov til å beholde ;-)

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Ett anderledes og spennende prosjekt
Les mer »

Big Bite Kvadrat og Madla Amfi

Arbeidet inkluderte sparkling, maling, tapetsering, gulvstøping og gulvlegging
Les mer »

Maling av furutrapp og rekkverk

Er du lei av den gamle gule furutrappa som fulgte med huset bygget på 80-90 tallet? Se våre før og etter bilder hvor stor forskjell maling kan gjøre!
Les mer »

Hva!?! Flossteppe på veggen?

Med dages minimalistiske stil blir det ofte mye lyd. Rene og harde flater gir gjenklang og bryter ikke opp lydbølgene. Det er ikke alltid det beste klimaet å arbeide i, når lydstøy tretter oss ut.
Les mer »

Støvbinding av betong i parkeringshus

Her er vår mann Dainius igang med å sprøyte tak og vegger i ett parkeringshus. Det er kjapt, effektivt og kjempegøy å bruke malingssprøyte men det krever grundig forarbeid.
Les mer »

Ekstrem oppussing!!!

Sjelden har gulvgutta vært mer fornøyde, selv om de måtte jobbe midt på natta!
Les mer »