Sa_fantastiske

Kunsthall Stavanger

Sa_fantastiske

Kunsthall Stavanger

Det gamle ærværdige bygget har fått ett ansiktsløft de siste årene, slik at kunsten kan presenteres på glatte, hvite og rene vegger.

Kunsthall_Stavanger
Vi er stolte over å kunne bidra til at kunsten som stilles ut på Kunsthall Stavanger alltid har rene og fine vegger å henge på.

Som oftest er det spiker og huller i vegg som må fikses, men en gang hadde de en stor utstilling med en kunstner som kom til Kunsthallen og malte sine mesterverk direkte på veggene. 

Det ble en mildt sagt litt anderledes jobb når vi etterpå måtte inn og male over og ødelegge hele kunstverket hans. Men da kan vi kanskje si at vi ble en del av utstillingen?

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Ett anderledes og spennende prosjekt
Les mer »

Big Bite Kvadrat og Madla Amfi

Arbeidet inkluderte sparkling, maling, tapetsering, gulvstøping og gulvlegging
Les mer »

Maling av furutrapp og rekkverk

Er du lei av den gamle gule furutrappa som fulgte med huset bygget på 80-90 tallet? Se våre før og etter bilder hvor stor forskjell maling kan gjøre!
Les mer »

Hva!?! Flossteppe på veggen?

Med dages minimalistiske stil blir det ofte mye lyd. Rene og harde flater gir gjenklang og bryter ikke opp lydbølgene. Det er ikke alltid det beste klimaet å arbeide i, når lydstøy tretter oss ut.
Les mer »

Støvbinding av betong i parkeringshus

Her er vår mann Dainius igang med å sprøyte tak og vegger i ett parkeringshus. Det er kjapt, effektivt og kjempegøy å bruke malingssprøyte men det krever grundig forarbeid.
Les mer »

Ekstrem oppussing!!!

Sjelden har gulvgutta vært mer fornøyde, selv om de måtte jobbe midt på natta!
Les mer »