Sa_flink

Frihånds maling på vegg

Sa_flink

Frihånds maling på vegg

Visste du at du ikke trenger tapet for å få til noe kult? Du kan få malt akuratt hva du vil, hvor du vil hos oss i RMB :-)

Frihonds_maling
Har du lyst på noe helt unikt til barnerommet? Eller har du en hemmelig superhelt du alltid har likt, og kunne tenkt deg å hatt på veggen i "manne-hulen"?

I dag kan alle motiver bestilles på tapet eller folie, men ingenting er så kult som ditt eget, unike håndlagede motiv malt akkuratt der du vil ha det.

Vår dyktige maler Lene, har malt disse figurene med frihånd direkte på veggen. Ingen tvil om at hun vet hva hun holder på med.
 

Totalrenovering i del av villa i Paradis

Ett anderledes og spennende prosjekt
Les mer »

Big Bite Kvadrat og Madla Amfi

Arbeidet inkluderte sparkling, maling, tapetsering, gulvstøping og gulvlegging
Les mer »

Maling av furutrapp og rekkverk

Er du lei av den gamle gule furutrappa som fulgte med huset bygget på 80-90 tallet? Se våre før og etter bilder hvor stor forskjell maling kan gjøre!
Les mer »

Hva!?! Flossteppe på veggen?

Med dages minimalistiske stil blir det ofte mye lyd. Rene og harde flater gir gjenklang og bryter ikke opp lydbølgene. Det er ikke alltid det beste klimaet å arbeide i, når lydstøy tretter oss ut.
Les mer »

Støvbinding av betong i parkeringshus

Her er vår mann Dainius igang med å sprøyte tak og vegger i ett parkeringshus. Det er kjapt, effektivt og kjempegøy å bruke malingssprøyte men det krever grundig forarbeid.
Les mer »

Ekstrem oppussing!!!

Sjelden har gulvgutta vært mer fornøyde, selv om de måtte jobbe midt på natta!
Les mer »