Sa_flink

Frihånds maling på vegg

Sa_flink

Frihånds maling på vegg

Visste du at du ikke trenger tapet for å få til noe kult? Du kan få malt akuratt hva du vil, hvor du vil hos oss i RMB :-)

Frihonds_maling
Har du lyst på noe helt unikt til barnerommet? Eller har du en hemmelig superhelt du alltid har likt, og kunne tenkt deg å hatt på veggen i "manne-hulen"?

I dag kan alle motiver bestilles på tapet eller folie, men ingenting er så kult som ditt eget, unike håndlagede motiv malt akkuratt der du vil ha det.

Vår dyktige maler Lene, har malt disse figurene med frihånd direkte på veggen. Ingen tvil om at hun vet hva hun holder på med.
 

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »

Dalsethagen på Mariero

Tidligere Arbeids og inkluderingsminister Anniken Hauglie besøkte oss underveis å dette prosjektet.
Les mer »