Sa_solid

Flytesparkling og legging av gulvbelegg

Sa_solid

Flytesparkling og legging av gulvbelegg

Er du lei av å vaske på skitne fuger på flisegulvet? Da er kanskje gulvbelegg noe for deg. I tillegg til at gulvbelegg kommer i mange mønstre og farger så er det slitesterkt og lett å holde rent.

33985697_10209724862392263_2701169245294690304_n
Gulvbelegg er ett solid og smart valg både på våtrom og andre rom. Men det er viktig å gjøre grunnarbeidet skikkelig. Her har vi flytesparklet gulvet først slik at fallet på gulvet er mot sluken. 

Når forarbeidet er grundig og belegget på plass har du ett flott gulv som er lett å holde rent og varer i mange mange år. Våre dyktige gulvleggere sørger for at du ikke trenger å bekymre deg og at alt er som det skal være.

Øglændkvartalet

Vi gleder oss til å få lov til å utføre malerarbeid og gulvlegging på enda ett flott prosjektet som løfter Sandnes sentrum inn i fremtiden.
Les mer »

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges, SV Betong endrer siluetten av bybildet i Sandnes sentrum
Les mer »

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »