Maling, sparkling, tapetsering og gulvlegging

Om oss

Gratis befaring og gode råd er en service til deg, så nøl ikke med å ta kontakt.

// Om oss

RMB Malerservice AS

Vi drives av ønsket om at alle våre kunder skal være tilfredse og er derfor fleksible for å møte kundenes behov, samtidig som vi motiveres av å kunne inkludere og gi plass til mennesker som av ulike årsaker kanskje ellers ikke hadde vært i jobb. Det vil si at vi er en helt ordinær privat bedrift, med helt normale og helt spesielle ansatte. Noen med baggasje i livet mens andre har "reist lett"... Her skal det være mulighet for mestring og livsglede i arbeidslivet.

RMB Malerservice AS er en ekte familiebedrift, drevet av ekteparet Bjørn og Renate Thunem som selv opplevde å stå utenfor arbeidslivet da de valgte å starte opp denne bedriften. Fra hjemmekontor og lager i garasjen har vi vokst og fortsetter å sette oss nye mål. Vi har derfor idag tilhold i den gamle "Godsen" (Sandnes Godssentral) på Hoveveien, tvers ovenfor Gand Videregående Skole.

RMB Malerservice AS ønsker å være den arbeidsgiver for våre ansatte, som vi skulle ønske vi hadde hatt selv.  
adhd_begge_01

Referanser:

20180712_street_daylight_CTF_k2visual-com

Møllekvartalet

Sandnes høyeste hus bygges
Les mer »
Sviland%20skule%20-%20illustrasjon

Sviland Skule

Vi takker Skanska for oppdraget med malerarbeidet på den nye skolen på Sviland som skal bygges mens den gamle er i drift. Både skule og idrettshall skal stå klar i desember 2022.
Les mer »
eriksentribunebak

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »
Bilde%20Iglemyr%20sv%C3%B8mmehall

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall som åpner om ikke lenge. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »