Maling, sparkling og tapetsering.

Om oss

Gratis befaring og gode råd er en service til deg, så nøl ikke med å ta kontakt.

// Om oss

RMB Maler AS

RMB Malerservice AS var en ekte familiebedrift, drevet av ekteparet Bjørn og Renate Thunem som selv opplevde å stå utenfor arbeidslivet da de valgte å starte opp denne bedriften. Fra hjemmekontor og lager i garasjen vokste bedriften over 12 år til å bestå av over 45 ansatte og omsette for nærmere 30 millioner per år. Våren 2021 var oppdrags- og ansvarsmengden så stor at det ble besluttet å ta inn flere ressurspersoner på eiersiden. Men før denne prosessen var i havn ble det klart at restriksjoner vedrørende Covid19, mer spesifikt innreisestopp til Norge, kostet bedriften mer enn det var mulig å betjene. Ansatte som dro hjem på juleferie i 2020, fikk plutselig ikke returnere til Norge. Nye ansatte som var avtalt skulle komme for å ta unna arbeid på flere store prosjekter, fikk ikke komme inn i landet vårt. Ettersom tiden gikk fant de seg arbeid andre steder i Europa, så selv når grensene åpnet igjen var arbeidsmangelen i malerbransjen katastrofal. Da klarte vi ikke opprettholde fremdriften og levere arbeidet vi hadde avtalt, og tapene ble så store at bedriften måtte melde oppbud i desember 2021.

RMB Malerservice AS ønsket å være den arbeidsgiver for våre ansatte, som vi skulle ønske vi hadde hatt selv. Vi var drevet av ønsket om å levere kvalitet og service til våre kunder, samtidig som vi ble motiverte av å kunne inkludere og gi plass til mennesker som av ulike årsaker kanskje ellers ikke hadde vært i jobb. Det vil si at vi var en helt ordinær privat bedrift, med helt normale og helt spesielle ansatte. Noen med baggasje i livet mens andre har "reist lett"... Her skulle det være mulighet for mestring og livsglede i arbeidslivet. 


Vi er ikke klare for å gi opp vår kompetanse og vår drøm. Og heldigvis har vi mennesker som ønsker å være med oss på laget, sånn at vi fortsatt kan levere kvalitet og service. Derfor har vi sammen med flere etablert RMB Maler AS, og tatt med oss våre dyktigste malere videre for en ny start. Vi er ikke lengre en familiebedrift, men en lokalbedrift som står enda sterkere med flere nøkkelpersoner å spille på. Bjørn Thunem er daglig leder i dette nye firmaet, og kontoradressen blir Sørflåtveien 59 i Stavanger. 

 

Vi takker alle våre verdifulle kunder som har vært med oss igjenom årene, og håper at flere av dere vil være med oss videre. Nøl ikke med å ta kontakt om det er noe du lurer på, vi er for full åpenhet.

 

 
adhd_begge_01

Referanser:

Bilde%20Iglemyr%20sv%C3%B8mmehall

Iglemyr Svømmehall

Sandnes har fått en flott ny svømmehall. Vi er stolte av å ha bltt valgt ut til å utføre alt malerarbeidet på dette prosjektet.
Les mer »
Iglemyr Svømmehall
eriksentribunebak

Østerhus Arena

RMB Malerservice AS har stått for malerarbeidet på Sandnes Ulf sin nye stadion. Som stolt sponsor av Sandnes Ulf var det ekstra kjekt å få lov å levere finishen på dette flotte prosjektet.
Les mer »
Østerhus Arena
thumbnail_img_9112

Sola Videregående skole

Malerarbeidet ved Sola's flotte nye videregående skole ble utført av våre dyktige fagfolk. Vi takker Byggemster Sagen for oppdraget og godt sammarbeid!
Les mer »
Sola Videregående skole
Dalsethagen

Dalsethagen på Mariero

Tidligere Arbeids og inkluderingsminister Anniken Hauglie besøkte oss underveis å dette prosjektet.
Les mer »
Dalsethagen på Mariero