//Hva drømmer du om?

Vi tilbyr gratis befaring og gode råd

Tenker du på å pusse opp? Eller skal du bygge nytt? Lei av stua? Flaut å parkere i gården? Det du drømmer om kan vi hjelpe deg å få på plass! Ring oss i dag for å avtale en gratis befaring og få gode fagråd.

Malt_stue
Mange ganger er det vanskelig å se for seg hvor lite som kanskje skal til for å fornye seg når det kommer til hus og hjem. Vi som driver i malerbransjen er heldige som får lov til å levere finishen som avgjør hvor bra ett lokale blir til slutt.

Vi kan endre opplevelsen av ett rom radikalt med farger og teksturer, og tilpasse det slik at den som skal tilbringe tiden der trives best mulig.

På mange måter er maling og tapetsering sminken som utgjør førsteinntrykket.

Noen liker en følelse av romslighet, renhet og luft. Andre ønsker en intim, koselig og lun atmosfære rundt seg. Farger og lysforhold, valg av møbler og tekstiler kan påvirke deg når du oppholder deg i ett rom.

Vil du ha rommet kjølig? Avslappende? Spennende? Radikalt? Nøytralt? Farger kan opphisse deg eller gjøre deg avslappet...

Du bestemmer hvordan du vil ha det, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å få frem akkuratt det inntrykket som passer for DEG! 

Ring oss på tlf 91696998 eller send oss en mail på post@rmb.as for å avtale en gratis befaring og få gode råd fra engasjerte fagfolk!

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi bryr oss om miljøet og samfunnet rundt oss og er svært stolte av å ha blitt kontrollert og godkjent av Stiftelsen Miljøfyrtårn!
Les mer »

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi ønsker Jan-Oddvar Sørvåg velkommen som prosjektleder på gulv

Vi bygger opp gulvavdelingen vår og har fått med oss en kar med mange års erfaring og kompetanse til å lede avdelingen. Og siden vi ikke vil gjøre forskjell på noen fikk også han en festlig liten fargeklatt å kjøre rundt i. Ser du en lyseblå IQ stryke forbi så vet du nå hvem som kjører den , og hvis du vil ha en god latter må du klikke les mer... ;-)
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Er du på jakt etter ny jobb?

Mer enn bare malerarbeid fordi vi ønsker å ta vare på våre ansatte. Vi ønsker å skape stolthet rundt arbeidet som utføres. Vi ønsker å være den arbeidsgiver for våre ansatte, som vi skulle ønsket at vi hadde selv.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »