//Malermester med over 30 års erfaring!

Vi har fått Malermester Sissel Heigre med på laget!

I det Rogaland børster støvet av tre års tøffe tider i byggebransjen ser vi fremover og velger å forberede oss på ytterligere vekst. Vi har vært så utrolig heldige å få med oss en dyktig og erfaren Malermester på laget her i RMB Malerservice AS.

I det Rogaland børster støvet av tre års tøffe tider i byggebransjen ser vi fremover og velger å forberede oss på ytterligere vekst.

Vi har vært så utrolig heldige å få med oss en dyktig og erfaren Malermester på laget her i RMB Malerservice AS.

Malermester Sissel Heigre har over 30 års erfaring ifra bransjen, og størsteparten av den tiden har hun selv vært aktiv med både malerkost og sparkelspade.

Nå har Sissel valgt å tre over i de litt mer administrative rekker, og er iferd med å gjøre seg kjent med med den siden av maleryrket her hos oss. 

Vi ser frem til å lære av hverandre og styrke RMB Malerservice AS sin posisjon ytterligere som en av de virkelig seriøse og faglig dyktige aktørene i Rogaland.

Velkommen skal du være Sissel!!! Superglade for å ha fått akkuratt DEG med oss! 

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi bryr oss om miljøet og samfunnet rundt oss og er svært stolte av å ha blitt kontrollert og godkjent av Stiftelsen Miljøfyrtårn!
Les mer »

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi ønsker Jan-Oddvar Sørvåg velkommen som prosjektleder på gulv

Vi bygger opp gulvavdelingen vår og har fått med oss en kar med mange års erfaring og kompetanse til å lede avdelingen. Og siden vi ikke vil gjøre forskjell på noen fikk også han en festlig liten fargeklatt å kjøre rundt i. Ser du en lyseblå IQ stryke forbi så vet du nå hvem som kjører den , og hvis du vil ha en god latter må du klikke les mer... ;-)
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Er du på jakt etter ny jobb?

Mer enn bare malerarbeid fordi vi ønsker å ta vare på våre ansatte. Vi ønsker å skape stolthet rundt arbeidet som utføres. Vi ønsker å være den arbeidsgiver for våre ansatte, som vi skulle ønsket at vi hadde selv.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »