//Les om Team Kielland i Aftenbladet 18.01.2017

RMB Malerservice AS er med i Team Kielland

Håndtverkere i Rogaland sammarbeider til fordel for kundene

IMG_5263
Nå skal håndverkere i distriktet samarbeide

Et nytt prosjekt i byggebransjen skal samle flere lokale håndverkerbedifter i distriktet vårt. «Team Kielland» tror dette vil være et godt tiltak mot svart arbeid, og føre til at håndverkere samarbeider bedre.

Vi i RMB Malerservice AS er veldig stolte av å være en del av "Team Randaberg" som er ett av teamene i dette prosjektet. Vi ønsker med dette å gjøre prosessen tryggere og enklere for kundene, fordi vi er seriøse aktører som ønsker å levere deg den beste jobben på riktig vis!

Teamet består av følgende firma:

Maler: RMB Malerservice AS
Tømrer: Randaberg Bygg As
Elektriker: Harestad Elektriske As
Rørlegger: Idland VVS
Murer: Murmester Jone Åserød As
Grunnarbeid: RS Maskin AS
Taktekking: Gulv Og Tak As

Les mer her: 
http://www.aftenbladet.no/okonomi/Na-skal-handverkere-i-distriktet-samarbeide-537290b.html?spid_rel=2

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi bryr oss om miljøet og samfunnet rundt oss og er svært stolte av å ha blitt kontrollert og godkjent av Stiftelsen Miljøfyrtårn!
Les mer »

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi ønsker Jan-Oddvar Sørvåg velkommen som prosjektleder på gulv

Vi bygger opp gulvavdelingen vår og har fått med oss en kar med mange års erfaring og kompetanse til å lede avdelingen. Og siden vi ikke vil gjøre forskjell på noen fikk også han en festlig liten fargeklatt å kjøre rundt i. Ser du en lyseblå IQ stryke forbi så vet du nå hvem som kjører den , og hvis du vil ha en god latter må du klikke les mer... ;-)
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Er du på jakt etter ny jobb?

Mer enn bare malerarbeid fordi vi ønsker å ta vare på våre ansatte. Vi ønsker å skape stolthet rundt arbeidet som utføres. Vi ønsker å være den arbeidsgiver for våre ansatte, som vi skulle ønsket at vi hadde selv.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »