//Vår nye prosjektleder setter sitt preg på kontoret

Fra maler til prosjektleder

Hva har Sandnes Ulf, Østerhus Arena, Kent Håvard Eriksen og RMB Malerservice til felles?

DSC08707
Frode Knutsvik er en erfaren maler med mange års erfaring som nå skal være med og hjelpe vår prosjektleder Bjørn med å ha kontroll på sakene. I den anledning måtte vi fikse litt på kontoret han skal ha, så det passer til ham.

Som prosjektleder skal Frode styre alt arbeidet på Østerhus Arena som er den nye stadion til Sandnes Ulf. Og når Frode er en ivrig Sandnes Ulf supporter kunne det ikke passet bedre enn å lage tapet av dette tøffe bildet som var i Sandnesposten. Motivet viser stadion under bygging med spissen Kent Håvard Eriksen som skarp kontrast i sin flotte fotballdrakt.

Kent dukket opp og signerte tapeten så fort den var kommet på plass, og vi håper Frode får masse god inspirasjon av å se på den freshe nye veggen! 

Det var flere som ville bli avbildet med fotballhelten, så vår alles Tommy Kjøregutt snek seg også med på ett bilde ;-)

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi ønsker Jan-Oddvar Sørvåg velkommen som prosjektleder på gulv

Vi bygger opp gulvavdelingen vår og har fått med oss en kar med mange års erfaring og kompetanse til å lede avdelingen. Og siden vi ikke vil gjøre forskjell på noen fikk også han en festlig liten fargeklatt å kjøre rundt i. Ser du en lyseblå IQ stryke forbi så vet du nå hvem som kjører den , og hvis du vil ha en god latter må du klikke les mer... ;-)
Les mer »

Fra maler til prosjektleder

Hva har Sandnes Ulf, Østerhus Arena, Kent Håvard Eriksen og RMB Malerservice til felles?
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Er du på jakt etter ny jobb?

Mer enn bare malerarbeid fordi vi ønsker å ta vare på våre ansatte. Vi ønsker å skape stolthet rundt arbeidet som utføres. Vi ønsker å være den arbeidsgiver for våre ansatte, som vi skulle ønsket at vi hadde selv.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »