Arbeidende bas/ formann med erfaring søkes

Vi opplever en eventyrlig vekst hos oss i RMB Malerservice AS. Og etter noen tøffe år i byggebransjen i Rogaland gleder vi oss over alt det gode som skjer. Men for å forsikre oss om at vi også i fremtiden fortsetter å levere den gode kvaliteten vi er kjent for, så trenger vi det vi i gamle dager kallte for en "arbeidende bas" eller kort og godt en formann.

22384224_1846087815418749_4314120989481320893_o
Vi opplever en eventyrlig vekst hos oss i RMB Malerservice AS. Og etter noen tøffe år i byggebransjen i Rogaland gleder vi oss over alt det gode som skjer.

Men for å forsikre oss om at vi også i fremtiden fortsetter å levere den gode kvaliteten vi er kjent for, så trenger vi det vi i gamle dager kallte for en "arbeidende bas" eller kort og godt en formann.

Oppgavene vil vi tilrettelegge for den rette personen, men noen nøkkeloppgaver har vi allerede på ønskelista: 
-Ansvar for utførelse og gjennomføring av enkeltprosjekter/jobber inkludert igangsette malerene
-Opplæring og oppfølging av nye eller uerfarne malere og lærlinger for å bidra til rekruttrering til faget
-Kvalitetssikring av eget og andres arbeid slik at vi fortsetter å levere kvalitet
-Delta på holdningsskapende arbeid spesielt rettet mot å bygge opp stoltheten i maleryrket som ekte håndtverk.

Du kan godt ha drevet for seg selv men kjenner behov for å bli del av ett større team. Eller du kunne tenkt deg en anderledes arbeidsgiver som virkelig forstår hvor viktig DU er.

Vi ønsker oss at du har fagbrev og kanskje mesterbrev, men for den rette personen kan lang erfaring og pågangsmot veie opp for dette. Da er det isåfall ønskelig at du kan tenke deg å ta svennebrev som praksiskandidat over tid. Vi er godkjent opplæringsbedrift og kan  hjelpe deg med dette.

Vi ønsker oss at du kommuniserer godt på norsk og engelsk. Alder er ingen hindring da vi gjerne ønsker oss en erfaren mann eller dame.

RMB Malerservice AS ble startet i 2009 av ekteparet Renate (R'en) og Bjørn (B'en). Begge har fortid og erfaring innen malerbransjen, men på grunn av helsen kunne vi ikke fortsette som før. Valget ble enkelt da alternativet var uføretrygd, og RMB hadde derfor sin spede begynnelse med kontor på gjesterommet og lager i garasjen. I løpet av får år vokste vi ut av både hjem og garasjen og vi har derfor i dag kontorer og lager i Hoveveien 3 i Sandnes.

Filosofien bak RMB er ett ønske om å være den arbeidsgiver for våre ansatte som vi skulle ønske vi hadde hatt selv. Vi vet at uten våre malere har vi ikke noe firma, og de som ivaretar vår tillit blir tatt godt vare på! 

Hvis du har den rette motivasjonen og ønsker å være med på å bygge en spennende og anderledes bedrift ytterligere opp, så kan vi tilby deg konkurransedyktige betingelser, firmabil og bonusordninger. Hos oss blir alle ansatte som fortjener det lønnet og belønnet før vi som eiere tenker på oss selv. Vårt mål er å skape en varig arbeidsplass med gode kjerneverdier som ingen har lyst til å forlate. Nevner derfor at den første maleren vi ansatte fortsatt er hos oss, og turnoveren er svært lav.

Er du nyskjerrig og kunne tenkt deg å vite litt mer? Isåfall vil vi gjerne få høre fra deg, og kanskje vi kan ta en uforpliktende prat. 

Send oss en liten mail til renate@rmbmalerservice.no og fortell litt om deg selv. Kanskje er det akkuratt DEG vi trenger?

Sertifisert Miljøfyrtårn

Vi bryr oss om miljøet og samfunnet rundt oss og er svært stolte av å ha blitt kontrollert og godkjent av Stiftelsen Miljøfyrtårn!
Les mer »

Vi gratulerer vår modige prosjektleder med bestått svenneprøve i dag!!!

Det er aldri forsent å oppnå mål, men man må tørre å prøve.
Les mer »

Vi ønsker Jan-Oddvar Sørvåg velkommen som prosjektleder på gulv

Vi bygger opp gulvavdelingen vår og har fått med oss en kar med mange års erfaring og kompetanse til å lede avdelingen. Og siden vi ikke vil gjøre forskjell på noen fikk også han en festlig liten fargeklatt å kjøre rundt i. Ser du en lyseblå IQ stryke forbi så vet du nå hvem som kjører den , og hvis du vil ha en god latter må du klikke les mer... ;-)
Les mer »

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.
Les mer »

Er du på jakt etter ny jobb?

Mer enn bare malerarbeid fordi vi ønsker å ta vare på våre ansatte. Vi ønsker å skape stolthet rundt arbeidet som utføres. Vi ønsker å være den arbeidsgiver for våre ansatte, som vi skulle ønsket at vi hadde selv.
Les mer »

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »