// Vi søker malere med fagbrev

Er du en stolt håndtverker med erfaring og fagbrev innen malerfaget?

Vi prioriterer å bruke egne ansatte og sørger for at de som jobber hos oss er ivaretatt både etter lover og regler, samt at de blir verdsatt og sett. Ingen behandles eller betraktes som forbruksvarer hos oss! Malerne er vårt livsgrunnlag, og vi lever av godt arbeid utført av gode folk!

1397891 652652598113216 1537830439 o
Etter flere tøffe år i byggebransjen i Rogaland begynner det endelig å lysne. Oppdragsmengden vår er økende og i en bransje som har vært vant med korte perspektiver, er det fantastisk kjekt å oppleve at også ordrereservene for neste år triller inn.

Vi leter derfor etter flere dyktige malere som har lyst til å være en del av det stolte felleskapet i RMB Malerservice AS. 

Det som er viktig for oss er å være en seriøs og langsiktig aktør i en bransje som har vært preget av litt for mange "cowboyer".

Vi prioriterer å bruke egne ansatte og sørger for at de som jobber hos oss er ivaretatt både etter lover og regler, samt at de blir verdsatt og sett. Ingen behandles eller betraktes som forbruksvarer hos oss! Malerne er vårt livsgrunnlag, og vi lever av godt arbeid utført av gode folk!

RMB Malerservice AS kan ikke love å alltid være den billigste leverandøren, men vi kan garantere at vi leverer topp kvalitet på arbeidet utført av stolte håndtverkere. Samtidig er vi bevisste på at også pris er viktig for kundene våre, og vi gjør vårt beste for å være så konkuransedyktige som vi kan uten å ta ulovlige eller dårlige snarveier i prosessen.

Malerbransjen sliter med rekruttreringen de senere årene. Få unge velger å gå den tradisjonelle veien igjennom skolen for å få læreplass og deretter fagbrev. Så selv om det er ønskelig fra vår siden å finne noen som er dyktige, stolte håndtverkere med fiks ferdig fagbrev, vet vi at våre valgmuligheter vil være begrenset. 

Vi åpner derfor for at hvis du er en ekte maler i hjertet og sinn med bred erfaring i faget men mangler fagbrevet, så er vi interresserte i å legge tilrette for å få det på plass igjennom Praksiskandidatordningen. 

Som Praksiskandidat må du kunne dokumentere minst 5 års heltidspraksis som maler, så må du avlegge en teorieksamen i sammarbeid med Fylkeskommunen. Deretter kan du meldes opp til svenneprøve, og består du den er fagbrevet som maler i boks!

RMB Malerservice AS er en ekte familiebedrift, startet av ekteparet Renate og Bjørn Thunem. Vi har begge bakgrunn som malere selv, og Renate har vokst opp i bransjen med en far som drev som gulvlegger og maler. Kunnskap og erfaring om hvordan ting gjøres i praksis, gjør oss bedre utrystet til å  forstå og følge opp våre ansatte og arbeidet som utføres.

RMB Malerservice AS er vårt livsverk, og vi drives av yrkesstolthet og ekte interesse for faget. Hvis du forstår hva vi mener, er du kanskje rett person til å være med på laget vårt. 

Sitter du igjen med følelsen at du er den vi søker?
Send oss en kort mail med CV på: post@rmb.as

 

Samarbeidspartnere og sertifiseringer

team kielland-logo
startbank-stor
Kontakt oss
Hoveveien 3,4306 Sandnes
Tlf:  +47 916 96 998
Følg oss på facebook!
Sponsor av
sandnes-ulf-logo-01png