Nyheter, tips og trender

NYHETER

Hold deg oppdatert på nye trender innen maling og nye tips for vedlikehold

skjermbilde 2018-09-11 kl  15 41 35
//Mesterbedrift

Vi er nå offisielt Mesterbedrift!

Vi skal ha medarbeidere som er stolte av å være malere. I ett samfunn preget av at flere og flere jobber med "hodet" så er det ekstra viktig å ta vare på de som jobber fysisk.

Det er tungt å være maler. Du blir svett, du blir skitten og du får gratis trening på kjøpet. Vi trenger at ungdommen tør å velge praktiske og fysiske yrker. Vi kan ikke lage en verden av bare akademikere.
Les mer »
img 7094
//Bill.merk "maler søkes"

Er du på jakt etter ny jobb?

Mer enn bare malerarbeid fordi vi ønsker å ta vare på våre ansatte. Vi ønsker å skape stolthet rundt arbeidet som utføres. Vi ønsker å være den arbeidsgiver for våre ansatte, som vi skulle ønsket at vi hadde selv.
Les mer »
img 0620
//Vi setter farge på tilværelsen

Orange is the new black?

Vår fargerike prosjektleder som kjører rundt i en knallgrønn bil med "ADHD" på bilskiltet er ingen kjedelig kar. Og da nytter det selvsagt ikke å ha ett kjedelig kontor skal du vite! ;-) Mens han var borte på en liten feriedag har våre dyktige gulvleggere slått seg løs på kontoret hans. Nøytrale grå teppefliser ble fjernet og ett sprekt oransje-brannfarga kjempetjukt flossteppe kom inn istedenfor!
Les mer »
5-17-39
//Sliter du med søvnen?

Tips og råd for ett soverom som passer DEG!

Dempede farger i en mørkere sjanger i en maling med lite glans, vil kunne hjelpe deg å roe deg ned og senke pulsen. Og kanskje gjøre det pittelitt lettere å sovne. Du kan tilogmed vurdere å male taket ditt i samme farge som veggene, for å skape en sikkelig lun hule-effekt.
Les mer »
fullsizerender 7
//Hvor ofte vasker du fasaden på huset ditt?

Krav fra malingsprodusentene for at garantien skal gjelde

Vi vasker bilen vår jevnlig ikke bare for at den skal se fin og ren ut, men nettopp for å beskytte mot unødvendig slitasje på lakken. De fleste av oss har ingen problem med å se logikken i det, men de færreste er klar over eller tenker på at det samme gjelder huset vårt.
Les mer »
img 0659

Vi ønsker Joachim velkommen til oss!

Heldigvis øker oppdragsmengden vår jevnt og trutt. Men for å være sikre på at vi fortsatt kan levere den kvaliteten og servicen vi er kjent for, innså vi at vi manglet en hjelpende hånd (eller rettere sagt hjerne) på kontoret.
Les mer »
malt stue
//Hva drømmer du om?

Vi tilbyr gratis befaring og gode råd

Tenker du på å pusse opp? Eller skal du bygge nytt? Lei av stua? Flaut å parkere i gården? Det du drømmer om kan vi hjelpe deg å få på plass! Ring oss i dag for å avtale en gratis befaring og få gode fagråd.
Les mer »
22384224 1846087815418749 4314120989481320893 o

Arbeidende bas/ formann med erfaring søkes

Vi opplever en eventyrlig vekst hos oss i RMB Malerservice AS. Og etter noen tøffe år i byggebransjen i Rogaland gleder vi oss over alt det gode som skjer. Men for å forsikre oss om at vi også i fremtiden fortsetter å levere den gode kvaliteten vi er kjent for, så trenger vi det vi i gamle dager kallte for en "arbeidende bas" eller kort og godt en formann.
Les mer »
img 7174
//Endelig kan vi tilby gulvlegging av egne håndtverkere!

Velkommen til vår nye maler og gulvlegger Nils Ødegård

Uten gode medarbeidere er vi ingenting. Det hjelper ikke hvor flinke og arbeidsomme vi er på kontoret eller hvor mange vi er der. Hvis ikke vi har flinke håndtverkere som er ute i felten, hadde vi ikke hatt noe firma å drive.
Les mer »
img 3729
//Akustikk og arbeidsmiljø

Dårlig akustikk i rommet?

Sliter du med dårlig akustikk i rommet? Mye gjenklang og støy er blitt ett større problem med dagens minimalistiske stil. Vi bruker sjelden tepper på gulv, og selv gardinene blir ofte forkastet til fordel for rene flater og listefrie overganger. Og selv om mange mener at tekstilfrie hus er bedre for inneklima og allergikere, så strides ekspertene.
Les mer »
img 4662
//Ferdig med "50 shades of grey"?

Tiden for farger er endelig her

Trendene skifter stadig, men de store trendskiftene kommer ofte med ca 10-15 års intervaller. "Fifty shades of Grey" er i ferd med å bli erstattet av ett spennende spekter av farger.
Les mer »
img 7053
//Velkommen til vår nyeste maler

Dyktige fagfolk er alfa og omega!

Vi ønsker derfor Roman Stachowiak hjertelig velkommen på RMB-laget! Roman er en hyggelig, positiv og høflig kar fra Polen. Han har vært innleid hos oss fra All10 bemanningsbyrå en periode, men det er utrolig kjekt å kunne innlemme ham i vår faste stab!
Les mer »
1397891 652652598113216 1537830439 o
//Vi søker malere med fagbrev

Er du en stolt håndtverker med erfaring og fagbrev innen malerfaget?

Vi prioriterer å bruke egne ansatte og sørger for at de som jobber hos oss er ivaretatt både etter lover og regler, samt at de blir verdsatt og sett. Ingen behandles eller betraktes som forbruksvarer hos oss! Malerne er vårt livsgrunnlag, og vi lever av godt arbeid utført av gode folk!
Les mer »
skjermbilde 2017-08-08 kl  14 43 45
//Malermester med over 30 års erfaring!

Vi har fått Malermester Sissel Heigre med på laget!

I det Rogaland børster støvet av tre års tøffe tider i byggebransjen ser vi fremover og velger å forberede oss på ytterligere vekst. Vi har vært så utrolig heldige å få med oss en dyktig og erfaren Malermester på laget her i RMB Malerservice AS.
Les mer »
fullsizeoutput 652d
//Vinner av ett polaroid kamera på Boligmessen

Vi gratulerer Lise Linn Rasmussen!!!

Hvis vi skulle kåret en vinner av kuleste bilde, så hadde dette vært vårt førstevalg! Men fotografen her tok både ett kjempekult bilde OG hadde vinnerlykke! Vi håper det blir mange flere bilder tatt med ett splitter nytt polaroidkamera i årene som kommer!
Les mer »
img 5858
//Sinnasnekkeren Otto er ett fast innslag på Boligmessen

Sinnasnekkeren tar seg en cowboy strekk på standen vår

Boligmessen er over for i år, og vi sitter igjen med slitne føtter og mange inntrykk. Sinnasnekkeren Otto pleier alltid stoppe innom oss og slå av en faglig prat, og i år var ingen unntak.
Les mer »
img 1730
//Les om oss i Boligmesse avisen

Boligmesse i Sørmarka Arena 5-7 mai

Vi elsker jobbene du gruer deg til! Noen synes oppussing er en stor, personlig opptur fra prosess til ferdig resultat. Andre synes maling, sparkling og tapetsering er et ork. Det er hjelp å få.
Les mer »
plakat boligmesse
//Vinn polaroid kamera på Boligmessen i Sørmarka Arena

Selfie konkurranse!!!

Vi trekker tre heldige vinnere som får hvert sitt kamera samt to ruller film på søndagen, så husk å kom innom standen vår i god tid før det!
Les mer »
img 5263
//Les om Team Kielland i Aftenbladet 18.01.2017

RMB Malerservice AS er med i Team Kielland

Håndtverkere i Rogaland sammarbeider til fordel for kundene
Les mer »
14938172 1784624388459283 4839648446319571003 n
//Har du sett en liten oransje kule i trafikken?

Har du lagt merke til en liten oransje kule i trafikken?

I såfall har du observert helt riktig. Vår utskremte medarbeider Geir suser i disse dager rundt på oppdrag, i en steintøff liten Toyota IQ som vi har fått belagt med folie.
Les mer »
dsc 1767
//Vant huset malt

Fotballspillere er best på fotball

En heldig Sandnes Ulf suporter vant huset sitt malt utvendig av RMB Malerservice AS sammen med maskotene Uffe, Ulva og flere av A-lagets fotballspillere
Les mer »
img 3782
//Rimelig fornyelse av kjøkken

Smart tips til en rimelig kjøkkenfornyelse

Ser veggen mellom kjøkkenskapene dine slitt eller utdatert ut? Eller angrer du på de dyre, fancy flisene du brukte? Det kan være enklere og rimeligere enn du tror å gjøre noe med det.
Les mer »

Samarbeidspartnere og sertifiseringer

team kielland-logo
startbank-stor
Kontakt oss
Hoveveien 3,4306 Sandnes
Tlf:  +47 916 96 998
Følg oss på facebook!
Sponsor av
sandnes-ulf-logo-01png